Hey there! Welcome here. What do you want? Follow me or go home

Yo, I am marlitza. Well, dats my nickname but my real name ain't your business so I don't need to tell ya. I'm nobody special, just a weird, silly looking human. And dis, yes this thing is my personal blog. Just a blog where I write type anything. Really, anything dat I want, wat's on my mind, movies, anything...

Typings 'Bout Keys Stuffs
on Tuesday, December 20, 2011, 12:53 PM | problems?

Hallo semua!!!
Sekolahku sudah libur nih! Kalian juga pasti sudah kan?
Besok, tepatnya tanggal 21 Desember 2011 aku mau pergi jalan jalan nih!
Jadi, aku mau ijin nih...
Aku akan
HIATUS DALAM WAKTU 1 MINGGU!
Gak lama sih... tapi rasanya gak sabar nih!
Tapi bagi yang visit, tetap follow ya! Jangan karena aku hiatus, jadi gak ada yang visit & follow!
Mau jalan jalan ke mana? R-A-H-A-S-I-A-! (padahal aku gak tau hehehe)#Plak!!!
Oh iya..
Kalau kalian mau request lyric, Edit, tutorial atau lain lain komen aja! ok?
Sudah dulu ya! Pengen pipis nih!#Plak!!!

BYE BYE!

Labels:

Comments:


Post a Comment